Ugrás a tartalomra

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei és LEADER térségi SECAP dokumentumok társadalmi véleményeztetése

SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI ÉS LEADER TÉRSÉGI SECAP DOKUMENTUMOK TÁRSADALMI VÉLEMÉNYEZTETÉSE

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat konzorciumvezetőként  valósítja meg a TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00062azonosító számú,„Fenntartható energetikai – és klíma cselekvési programok kidolgozása Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” című projektet szorosan együttműködve a LEADER Helyi Akciócsoportokkal. A projekt eredményeképpen elkészült a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és a megyei LEADER Helyi Akciócsoportok térségére vonatkozóan a Fenntartható Energetikai és Klíma Akciótervek (SECAP-ok) társadalmi egyeztetési munkaanyaga, amelyeket aSzabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés 75/2019. (IX. 26.) számú önkormányzati határozatával társadalmi véleményeztetésre bocsát.

 

Az akciótervekkel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait a társadalmi vita végéig, 2019. október 18-ig fogalmazhatja meg írásban. Kérjük, hogy a kitöltött javaslattételi-véleményezési adatlapot szíveskedjen e-mailen megküldeni a szabo [dot] tamas [at] szszbmo [dot] hu (szabo [dot] tamas [at] szszbmo [dot] hu)emailcímre.

 

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a véleményeztetés során kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség.

 

Az alábbi linkekre kattintva érheti el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei és TISZATÉR LEADER Egyesület térségi SECAP dokumentum társadalmi egyeztetési változatát:

 

  1. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei SECAP
  2. TISZATÉR LEADER Egyesület térségi SECAP

 

Véleményezési és javaslatételi adatlap letöltése ITT:  http://leader.tiszater.hu/content/secap

 

Tájékoztatom, hogy a SECAP dokumentumok tartalmának részbeni vagy teljes felhasználása kizárólag a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat írásos hozzájárulásával lehetséges.

Köszönjük, hogy véleményével Ön is hozzájárul a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fenntartható Energetikai és Klíma Akciótervek elkészítéséhez!

Tiszadob, 2019. október 1.