Ugrás a tartalomra

Turisztikai fejlesztés a Nimród Vadásztársaságnál

                              

Turisztikai fejlesztés a Nimród Vadásztársaságnál

A Nimród Vadásztársaság Gávavencsellő Turisztikai tevékenységek ösztönzése jogcím keretében a szabolcsi Vadászház felújítására 19.994.516.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

A fejlesztés célja a Nimród Vadásztársaság területén biztosított turisztikai szolgáltatásokhoz szükséges feltételek megteremtése, a szolgáltatások fejlesztése.

A beruházást követően minősített, 12 fő befogadására alkalmas, összkomfortos falusi szálláshellyel rendelkeznek, mely a falusi szálláshely kialakítására vonatkozó feltételrendszernek mindenben megfelel, s a mozgáskorlátozottak fogadására is alkalmas. Az épületben kialakításra kerül 5 szoba (13,31, 12,54, 20,34, 12,44 és 12,31 m2 alapterületűek), 5 zuhanyzó 3 WC (szobákból nyílóan), konyha, folyosó, 2 WC +kézmosó, horgászfelszerelés -raktár, társalgó/étkező illetve két fedett terasz. A szobák jól felszereltek, ivóvíz minőségű hideg-melegvíz biztosított, illetve a központi fűtés és a társalgóban kialakított kandalló biztosítja az előírt hőfokot. Az épületben fegyverszekrényt is elhelyeztek a vadászturisztikai céllal érkező vendégek számára, a fegyverek biztonságos, előírásszerű tárolásához.